Logga In

Logga in och få tillgång till program, matdagbok mm.

VÄLJ DET TRÄNINGSPROGRAM SOM PASSAR DIG BÄST:

(Tveka inte att höra av dig om det är något du undrar över eller prova vår kostnadsfria Viktminskningsanalys som du hittar i menyn.)
FITNESSFIGHTEN är vårt populäraste 30-dagars program och är för dig som vill få en ”kickstart/utmaning” på fettförbränningen, viktminskningen och "forma/tona" kroppen. Du får ca 36 övningar totalt. Du får en ny övningar varje dag (efter dag 3). Programmet innehåller konditions-, styrke- och coreträning samt dynamisk stretching.
BUTT-BLASTER är ett 22,5 minuters program som är för dig som inte har så mycket tid, vill fokusera på att få fastare och hårdare rumpa, tajtare lår och plattare mage. Du tränar bara 22,5 minuter per dag (styrketräning och kondition) varje dag i 30 dagar där du bygger upp och balanserar din kropp för maximalt resultat och hållning. Du får ca 60 övningar totalt. Ett nytt program med 15 övningar varje vecka. Programmet innehåller cardio, core och ben- och rumpövningar.
FITNESS-XPRESS passar för dig som inte tränar, tränar lite eller har svårt att kom-i-gång! Du tränar 45 minuter om dagen i 30 dagar. Styrka och cardio (Steg 1-3): Överkropp: cardio, ben, cardio, core. 3 x 13 min = 39 minuter. Högintensitet (steg 4): Överkropp: ben, cardio. 6 minuter. Det kommer nya övningar varje dag och totalt får du: 36 olika styrke- och cardioövningar. Du får 26 olika övningar högintensitetsövningar. 30 olika utmaningar Totalt: 92 olika övningar.
KICK-START 30 är programmet för dig som vill få en ”kickstart” på fettförbränning och viktminskning och inte har så mycket tid. Du tränar 30 minuter per dag där du följer ett träningsprogram som bygger på vår unika träningsmetod där du bygger upp och balanserar din kropp för maximalt resultat och hållning.
CROSS-SHAPE 28 är ett intensivt program för dig som tränat förut och inte har så mycket tid. 1-5 minuter: Warm-up med lugnt tempo. 6-23 minuter: Träningsfasen där alla övningar görs med maximalt tempo. 24-28 minuter: Cool down i lugnt tempo. Programmet har tre olika nivåer: Nivå 1 (dag 1 till 10): Komma-igång. Nivå 2 (dag 11 till 20): Uppbyggnad. Nivå 3 (dag 21 till 30): Högintensitet. Nivå 1: 30/30 sekunder. Nivå 2: 40/20. Nivå 3: 50/10.
MAMMA-SHAPE är speciellt framtaget för dig som fött barn de senaste tre åren. Övningarna är enkla att utföra och mycket effektiva. Det är en blandning av styrkeövningar och korta cardiopass. De första dagarna börjar vi lugnt så att du skall hitta tillbaka dina muskler. Sedan ökar vi gradvis så att du får önskat resultat. Vi byter ut en övning varje dag så det aldrig blir tråkigt. Totalt får du 35 olika övningar.
RUN-4-FUN är programmet för som dig gillar att springa/jogga, vill gå ner några kilon och samtidigt förbättra din löpteknik. Run-4-Fun är ett effektivt sätt för dig att snabbt komma igång och få resultat. Run-4-Fun fokuserar också på att återställa kroppens funktion, genom att programmet tar bort dina begränsningar kommer du att utveckla din löpning.
EZE-WALKING är för dig som tycker om att promenera, vill bli piggare, öka ditt välmående och gå ner några kilo i vikt. Du tränar med låg belastning men med maximalt resultat. Du promenerar 50 minuter per dag och gör 6 stycken hållningsövningar. Dag 2 till 28 får du en ny övning varje dag som byts ut automatiskt.
Slim and Tone är gymprogrammet för dig som vill bli hård i kroppen, få en kickstart på fettförbränning och viktminskning. Passar alla som vill gå ner i vikt, bli hård i kroppen och få en platt mage på 30 dagar. Slim and Tone är upplagt precis som vårt effektivaste hemmaprogram, "Kick-Start" fast med gymmaskiner. Du kommer att utmana alla muskler i din kropp och du kommer att bli smalare och hårdare än någonsin.
Big and Strong är gymprogrammet för dig som vill få större, synliga och hårda muskler. Du tränar på gym med gymmaskiner. Du tränar en timme om dagen i 30 dagar. Det är ett tredelat styrketräningsprogram och varje muskelgrupp får alltid optimal återhämtningstid, 72 timmar. Tre dagars träning och en dags återhämntning. Dag 1 rygg + ben. Dag 2 bröst + triceps. Dag 3 axlar + biceps. Dag 4 promenad + Core (återhämtningsdag)
Yoga-Shape är för dig som vill få ökad och flexibilitet, lära dig att slappna av och minska stress, ökad bålstabilitet och bättre balans samtidigt som du går ner i vikt. Block 1 - Fokus på andning. Block 2 - Flödesdel. Leder till att lära sig "Solhälsningen" dag 25. Block 3 - Balans- och core träning, styrka och smidighet. Block 4 - Samma som block 2. Block 5 - Sittande positioner och avslut. Smidighets- och coreträning. Yin Yoga - övning som i block 1.