Logga In

Logga in och få tillgång till program, matdagbok mm.

TRÄNINGSPROGRAM

Jämför programmen och välj det som passar dig bäst!
BUTT BLASTER är ett 22,5 minuters program som är för dig som inte har så mycket tid, vill få fastare och hårdare rumpa, tajtare lår och plattare mage.
FITNESS-XPRESS är vårt senaste program! Programmet passar för dig som inte tränar, tränar lite eller har svårt att kom-i-gång!
KICK-START 30 är programmet för dig som vill få en ”kickstart” på fettförbränning och viktminskning på 30 minuter om dagen. Passar dig som inte har så mycket tid, vill gå ner i vikt, komma i form och få en plattare mage på bara 30 dagar.
CROSS-SHAPE 28 är för perfekt dig som vill få resultat på bara 28 minuter om dagen. Detta är ett högintensitetsprogram för dig som tränat förut och vill ha maximal fettförbränning!
FITNESSFIGHTEN är vårt populäraste 30-dagarsprogram och är för dig som vill få en ”kickstart” på fettförbränningen, viktminskningen och forma "tona" kroppen. Passar dig oavsett om du förut tränat eller ej, vill gå ner i vikt, komma i form och få en plattare mage.
MAMMA-SHAPE är speciellt framtaget för dig som fött barn de senaste tre åren. Du tränar en timme om dagen och äter vanlig, god och nyttig mat i 30 dagar.