Logga In

Logga in och få tillgång till program, matdagbok mm.

HÄR KAN DU HITTA VÅRA LÄNGRE PROGRAM:

BEACH

BEACH är ett unikt 60-dagars program speciellt framtaget för dig som vill komma i ”Beach form” och få en platt mage till exempelvis sommaren! Varje träningspass tar ca en timme att utföra och övningarna är enkla och mycket effektiva. Det är en blandning av styrkeövningar och korta cardiopass. De första 30 dagarna fokuserar programmet på cardioträning och fettförbränning. Dag 31-60 fokuserar programmet mer på muskler och formar kroppen.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL PROGRAMMET!

 

MIX-SHAPE 90

Mix-Shape 90 är ett 90-dagars program för dig som verkligen vill gå ner i vikt och komma i form! Det är ett 90-dagars program som du tränar varje dag och mixar det bästa av våra andra program för maximal effekt. På så sätt kommer du att utmana alla muskler i din kropp och du kommer att bli starkare och smidigare än någonsin. 

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL PROGRAMMET!

 

EASY-TO-START

Easy-to-Start är ett 8-månaders viktminskningsprogram för dig som verkligen VILL gå ner i vikt men vill först börja med att förändra kosten. Programmet hjälper dig att på ett enkelt sätt komma i gång utan att behöva träna den första månaden men ändå få resultat direkt!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL PROGRAMMET!