Logga In

Logga in och få tillgång till program, matdagbok mm.

VI LEVERERADE RESULTAT OCH SPARADE 425.000 KR ÅT ENKÖPINGS KOMMUN!

Vi gjorde ett test med Enköpings kommun i samarbete med HPI Health Profile Institute AB:

- HPI Hälsoscreening-test 1 genomförs
- Enköping kommuns deltagare tränar med World of Shape
- HPI Hälsoscreening-test 2 genomförs
- 54 frivilliga från Enköpings kommun deltog
- 36 st. svarade på HPI Hälsoscreening-test 1 och 2

Deltagarna fick välja ett valfritt 30-dagars program:

RESULTAT
I början var 72,2 % (26 pers.) i test guppen i riskgrupp och 19,4 % (7 pers.) i friskgrupp. I slutet var 30,6 % (9 pers.) i test gruppen i riskgrupp och 66,7 % (24 pers.) i friskgrupp.

SPARADE PENGAR FÖR FÖRETAGET
Personer i HPI Riskgrupp har i snitt tio fler sjukdagar per år än de i HPI Friskgrupp. Det kostar arbetsgivaren en månadslön extra per år och person i HPI Riskgrupp, räknat på en schablon där en sjukdag kostar 10 % av månadslönen.

ENKÖPINGS KOMMUN OM WORLD OF SHAPE:
"Med World of Shape ”räddade” vi sjutton personer fån riskgruppen till friskgruppen. Ett räkneexempel: Med en genomsnittlig månadslön på 25.000 kr sparade vi Enköpings kommun 425.000 kr/år."

HPI OM WORLD OF SHAPE:
"Vi ser tydligt att World of Shape i samarbete med HPI = Health Profile Institute är kostnadseffektivt och levererar resultat som spar betydande pengar för företaget."

 

VÅR UNIKA TRÄNINGSMETOD!
World of Shapes unika träningsmetod går ut på att ge dig maximal fettförbränning/viktnedgång, förbättra hållningen, lindra smärta i nacke och skuldror, öka rörligheten, utveckla kroppskontrollen och stärka kroppens centrala muskler.

Vår unika träningsmetod bygger på en god hållning samt att du utför rörelserna exakt och enligt anvisning, vilket våra pedagogiska träningsvideos möjliggör.

När du tränar något av våra program stärker du inte bara kroppen och förebygger skador, du får också synliga och direkta resultat.

Du sänker också fettprocenten, får plattare mage, smalare midja och hårdare rumpa. Dessutom förbättrar du din kondition och ökar din prestationsförmåga. De bästa tappar ca 10% av sin kroppsvikt på endast 30 dagar!

Vår ambition är helt enkelt att hjälpa dig att få bra resultat och leva ett hälsosammare liv!

 

Kontakta mig på bjorn@worldofshape.se om du är intresserad av att aktivera din personal till ett oslagbart pris och resultat!

Med vänliga hälsningar,

/Björn Lindgren, VD World of Shape AB